0

Vibrerende string

Vibrerende string kopen? | Vibratoruitzoeken.nl

Vibrerende string voor genot waar je ook bent

Tot grote hoogtes komen waar je ook bent? Dan is een vibrerende string dat wat je zoekt. Je kunt de vibrator - welke in een apart vakje in de slip zit - zelf bedienen maar het is natuurlijk extra opwindend om de controle letterlijk uit handen te geven aan je partner. Samen eten gaan terwijl jij de string draagt is puur genieten. Of samen naar de bioscoop. Maar ook voor in de slaapkamer is dit een aanrader. Ook als je het alleen voor jezelf wilt gebruiken. Tip: de vibrator is ook los te gebruiken! 

 

Algemene kenmerken 

De vibrerende strings verschillen hier en daar onderling, maar over het algemeen mag je dit verwachten:

  • Tot 20 vibratiestanden;
  • Inclusief batterijen;
  • Afstandbediening tot wel 4 meter bereik;
  • Apart vakje in de slip voor de bulletvibrator.

 

Stil genieten met een vibrerende string

Als je zo'n vibrerend slipje alleen voor thuis wilt gebruiken, dan maakt het je waarschijnlijk iets minder uit of je het trillen hoort. Maar wil je door de stad lopen of in de trein kunnen zitten terwijl de vibrator zijn ding doet? Dan wil je niet de vibraties hoorbaar zijn. Dat haalt immers meteen een stuk genot weg. Bij de vibrerende strings die je hierboven kunt bewonderen heb je daar zeker geen last van. Je hoort een hele zachte, subtiele trilling. Voordeel: de plekken waar je komt zijn altijd wel geluiden. Dus de kans dat iemand het hoort is dan zeer klein. Zeker als je de vibrator in een zachte stand zet. Of je laat je partner dat doen. Kijk ook eens bij onze andere op afstand bedienbare vibrators.

 

Hoe maak ik de slip weer schoon?

Hygiëne is overal belangrijk, en dat geldt ook voor seksspeeltjes. Het mooie aan deze vibrerende strings is dat je de vibrator uit kunt halen. Er zit een apart vakje in de slip waar je de bulletvibrator in of uit kunt halen. Je kunt de string vervolgens mee laten draaien met de rest van de was in de wasmachine. Wel is het beter om dat gewoon met de hand te doen, zodat de slip langer houdbaar is. De vibrator zelf maak je schoon met speciale toycleaner en warm water. 

 

Vibrerende string discreet bestellen bij Vibratoruitzoeken.nl

Wil jij ook zo'n spannende vibrerende string ervaren? Of misschien je vriendin cadeau geven? Dan pakken we je bestelling discreet voor je in. En bestel je vandaag nog voor 23:30u? Dan kun je morgen dit vibrerende slipje aantrekken. Ben je niet thuis? Dan leveren we het niet bij je buren af. We komen gewoon de volgende dag nog eens terug. Dus naast een discrete verpakking, ook een discrete verzending.