0

Prostaatvibrator

Prostaatvibrator kopen? | Vibratoruitzoeken.nl

Prostaatvibrator voor extra intense orgasmes

Voor vrouwen zijn er eindeloos veel vibrators, zoals de Tarzan vibrator. Ook wij hebben echt een prachtig aanbod. Maar ook mannen kunnen ontzettend veel plezier beleven met een trillend speeltje. Dankzij de unieke vorm van een prostaatvibarator, kun je de prostaat er ideaal mee masseren. Deze anale speeltjes hebben namelijk een gebogen uiteinde, om ervoor te zorgen dat je er de prostaat perfect mee kunt bereiken. Met een extra intens hoogtepunt als gevolg. Maar wist je dat het stimuleren van de prostaat ook nog eens goed is voor de gezondheid? 

 

Prostaat is de mannelijke G-spot

Met een prostaatvibrator stimuleer je dus de prostaat, welke zich ongeveer 5 centimeter in de anus bevindt. Door de prostaat te stimuleren met deze anale toy kunnen mannen intense orgasmes ervaren. Zelfs vaak heviger dan bij een normaal orgasme. Het wordt daarom ook wel vergeleken met de G-spot van de vrouw.

Om het inbrengen van de vibrators zo aangenaam mogelijk te maken, zijn ze gemaakt van zachte materialen, zoals siliconen. Enkele van deze speeltjes hebben een breed uiteinde, welke je prima als handvat kunt gebruiken. Door de kromming in de schacht en de dikke/bolvormige kop kunnen de toys de prostaat bereiken. Door de trilling gaat de anus nog makkelijker ontspannen. Daarom is een prostaatvibrator vaak fijner dan een dildo, welke deze vibraties immers niet heeft.

 

Goed voor de gezondheid

De voornaamste reden dat je nu deze pagina bekijkt, is waarschijnlijk omdat je op zoek bent naar een sexspeetlje. Maar het is ook goed voor de gezondheid. Door regelmatig de prostaat te masseren kun je prostaatklachten voorkomen. Bijvoorbeeld tijdens het plassen. Wanneer het prostaatvocht niet regelmatig wordt vrijgegeven, kunnen bacteriën zich gaan ophopen in de prostaat. Met een massage spoel je als het ware de prostaat schoon, waardoor je deze in topconditie houdt. Dus door regelmatig de prostaatvibrator te gebruiken zorg je voor een betere bloedcirculatie, het verhoogt de hoeveelheid zaadvloeistof en het kan je in sommige gevallen helpen bij de behandeling van erectieproblemen.

 

Tips voor het gebruiken van de vibrator

  • Gebruik voldoende anaal glijmiddel;
  • Je kunt het beste op je rug liggen wanneer je de prostaat wilt masseren;
  • Wees in het begin voorzichtig en beweeg de vibrator richting de navel;
  • We hebben de vibrators ook met afstandbediening. Dat is wel zo gemakkelijk;
  • Reinigen doe je met een toycleaner. 

 

Welke prostaatvibrator kiezen?

Welke prostaatvibrator voor jou geschikt is, hangt af van je ervaring met anale speeltjes. Ben je nog niet zo thuis in de wereld van anale seks? Dan is een kleinere vibrator een betere keus voor jou. Bijvoorbeeld de Homme Ace Prostaat Vibrator. Deze heeft ook een flexibele schacht wat voor beginners vooral fijner is. Heb je al wat anale sexspeeltjes liggen? Dan kun je dus ook voor iets groters kiezen. En daarbij is het ook maar net wat je zelf het lekkerst vind: groot, kleiner, met of zonder ribbels.

 

Discreet bezorgd door Vibratoruitzoeken.nl

Bestel vandaag nog je prostaatvibrator en je hebt je nieuwe speeltje morgen al in huis. We bezorgen alles discreet. Mocht je niet thuis zijn? Geen probleem: dan komen we de volgende dag gewoon weer even langs met je bestelling. We leveren het dus niet af bij je buren. Betalen kan met iDeal of achteraf.