0

Erectieprobleem

LibidoForte - Voor Mannen - 5 Capsules

€ 39,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Boners Erectiecrème - 100 ml

€ 15,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
HOT V-Activ Pure Power Voor Mannen - 20 stuks

€ 19,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Libido Power

€ 38,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
CoolMann - PotencyDirect Potentie Pillen - 16 stuks

€ 27,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Golden Erectie Pillen - 8 stuks

€ 19,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis

Erectieprobleem? Wij helpen je graag | Vibratoruitzoeken.nl

Oorzaken erectieproblemen en hoe op te lossen

Erectieproblemen zijn vervelend. Je ervaart problemen met het krijgen en het vasthouden van een voldoende sterke erectie. Iets wat op zich bij elke man wel eens voorkomt. Maar het wordt pas echt confronterend als dit probleem zich structureel voordoet. Gevolg: stress en bevredigende seks is niet meer mogelijk, met of zonder bijvoorbeeld hulp van penis toys of een nepvagina. Er zijn gelukkig genoeg oplossingen, afhankelijk van de oorzaak. 

 

Oorzaken erectieprobleem

De reden waarom je structureel problemen hebt met het krijgen van een erectie kan psychisch zijn of lichamelijk. Zit je hoofd vol zorgen, ervaar je stress of heb je een druk leven? Dan kan dat een grote invloed hebben op de erectie en het in stand houden daarvan. En als dat een keer niet lukt - is natuurlijk niet erg. Dat kan. Maar het kan dan wel zijn dat de volgende keer alle aandacht gericht is op de erectie waardoor je in een vicieuze cirkel terecht komt. De erectie verdwijnt weer snel of komt misschien helemaal niet op gang. 

Maar het kan ook een lichamelijke reden hebben. Door een vernauwing van de bloedvaten of een verminderde elasticiteit ervan, ontstaan er problemen met de bloedtoevoer naar de penis. Omdat er minder bloed gaat naar de penis, vermindert het de erectiekracht. Zaken die hierbij een rol kunnen spelen:

  • Ongezonde leefstijl;
  • Roken;
  • Een te hoog cholesterol;
  • Diabetes;
  • Hoge bloeddruk;
  • Overmatig alcohol gebruik;
  • Drugs;
  • Bepaalde medicijnen.

Hoe erectieproblemen op te lossen?

Het is afhankelijk van wat de oorzaak is. Is het vooral psychisch, dan kan een seksuoloog je verder helpen. Maar meestal is er een lichamelijke reden. We noemden net al de vernauwing van de bloedvaten of een ongezonde levensstijl als mogelijke oorzaken. Wel kun je gebruik maken van middelen als erectiepillen, crèmes of een penispomp. Een pil zorgt ervoor dat de erectie een tijd blijft en wat steviger is. Let er wel op dat een pil niet voor wonderen kan zorgen. Als je niet opgewonden bent krijg je geen erectie, ook niet met een pil. Het is daarbij ook geen oplossing voor het onderliggende probleem. 

 

Bestel discreet bij Vibratoruitzoeken.nl

Wil je een erectiepil gebruiken of een crème voor je erectieproblemen? Bestel ze dan discreet bij Vibratoruitzoeken.nl. En mocht je niet thuis zijn als je bestelling bezorgd wordt? Dan komen we op een later moment terug. We leveren dus niks af bij je buren. Heb je nog vragen over het gebruik van de erectiepillen of -crèmes? Dan helpen we je graag verder. Neem gerust contact met ons op.