0

Waarom vibrerende eitjes zo lekker zijn.

Vibrerende eitjes: heerlijk voor alleen of samen

Een vibrerend eitje is een heerlijk seksspeeltje voor alleen of voor samen. Jouw partner kan het vibrerend eitje op afstand bedienen. Spannend om de touwtjes uit handen te geven! De ronde zachte vormen van het trillende eitje zorgen ervoor dat het sexspeeltje makkelijk in te brengen is. Je kunt de trillingen natuurlijk ook op je clitoris laten voelen. Voor uitwendige stimulatie is het ook zeer geschikt. Deze heerlijke trillende vaginale seksspeeltjes hebben een koortje, zodat je het ook weer makkelijk kunt verwijderen.

Het aanbod van deze trillende vaginale sexspeeltjes is groot. Je hebt ze met verschillende bedieningsmogelijkheden. Het nadeel van een groot aanbod is dat het lastiger is om een keuze te maken. Met deze blog hopen wij jou te kunnen helpen bij het vinden van het geschrikte trillend eitje. 

Vibrerende eitjes met bediening op afstand

Dit vibrerende eitjes kan je op verschillende manieren bedienen. Bijvoorbeeld met een afstandsbediening via een snoertje of met een draadloze afstandsbediening. Daarnaast kan je sommige eitjes bedienen met een app op je telefoon. Hieronder geven wij wat meer uitleg over de verschillende varianten. 

Bediening via app

Sekspeeltje vibrerend eitje welke te bedienen is met een app

Met een app kan je via je smartphone jouw vagina toy heerlijk laten trillen. Je kan ook met jouw partner bespreken hoe hij of zij jou mag stimuleren op afstand. Dit sexspeeltje biedt veel mogelijkheden in het gebruik. Vooral voor spannende uitstapjes is dit een goede optie. Het is wel verstandig om je niet te laten afleiden door je telefoon. De trillende eitjes die via een app worden bediend bieden doorgaans veel variërende standen. Tevens kan je zelf mogelijkheden zelf samenstellen. Sommige exemplaren reageren zelfs op muziek. Opladen werkt via een USB-kabel.

Draadloze afstandbediening

Vibrerend eitje met draadloze afstandbediening

De trillende eitjes met een afstandsbediening werken prima in één ruimte. Het bereikbaar is met een afstand variërend tussen 5-10 meter beperkter dan met een app. Voor beginners is dit een zeer prettig exemplaar om te proberen en jezelf of elkaar te leren kennen. Wij leveren exemplaren die oplaadbaar zijn en op batterijen werken. De mogelijkheden zijn ook hier zeer ruim met verschillende variaties in de standen en pulsaties. De handige compacte afstandsbediening is makkelijk te gebruiken. 

Afstandbediening met snoer

Vibrerend eitje met afstandsbediening in het snoer

Ten slotte bestaan er trileitjes die bediend worden met afstandbediening met snoer. Het nadeel is natuurlijk het snoer dat in de weg kan zitten tijdens het gebruik. Om mee te starten kan dit een prima seksspeeltje zijn. Voor koppels biedt deze variant wat minder mogelijkheden dan de draadloze exemplaren. Ook hiervoor geldt dat ze in verschillende variaties zijn in te stellen, zodat jezelf kan bepalen welke trillende sensatie je wilt ervaren. 

Welke vibrerend eitje past bij jou?

Om te weten welk vibrerend ei het beste bij jou past is het van belang om te bedenken hoe je het wilt gebruiken. Gebruik je het alleen of samen met je partner? Wil je het alleen thuis gebruiken of ook onderweg? Kan je makkelijk ontspannen? Voor de een is het noodzakelijk dat het sexspeeltje zo stil mogelijk is. Als je jouw trillend eitje ook buitenshuis wilt gebruiken is het ook wel zo fijn dat het niet teveel lawaai maakt. Verder is het belangrijk dat de trillingen krachtig genoeg zijn om een intens gevoel te kunnen beleven. Het materiaal moet van siliconen zijn en makkelijk schoon te maken. Verder mag het geen naden en dergelijke hebben waar vuil in kan gaan zitten. 

Bekijk ook eens
LUV EGG - Roze

€ 54,99

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Vibratie Ei Roze - EasyToys

€ 29,95 € 37,99

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Teazers Vibratie-Eitje Met Afstandsbediening

€ 30,99

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Rosy Gold - Nouveau Vibrating Egg

€ 39,95 € 54,99

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Blix - Vibratie-Eitje Met Afstandsbediening - Zwart

€ 32,99

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Lovense - Lush 2 Vibratie Eitje

€ 119,00

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Magic Motion - Flamingo Vibrerende Bullet

€ 82,99

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Vibro-Ei Silver Star

€ 12,99

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Panthra Maha Vibrerend Eitje

€ 54,99

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis