0

Waarom een buttplug kopen?

Waarom een buttplug kopen?

Een buttplug is een seksspeeltje dat je anaal inbrengt. Een buttplug wordt in het Nederlands ook wel een anaalplug genoemd. Je hebt ze in vele soorten en maten, voor zowel vrouwen als mannen. Anale seks kan een verrijking zijn van je seksleven. Een buttplug is hierbij een prettig hulpmiddel. Door zijn taps toelopende vorm kan je anus alvast wennen aan de penetratie. Het voordeel van deze toy is dat het uiteinde dikker is, waardoor de butt plug niet helemaal naar binnen kan glijden. Er zijn bovendien verschillende buttplugs met een mooi sieraad op het uiteinde, of met een vossenstaart.  

Buttplug met sieraad op uiteindeButtplug met vossenstaart

Uitgebreide keuze

Er is een zeer ruim assortiment aan buttplugs beschikbaar. Dat is voor de ervaren gebruiker prettig, maar als je net begint met deze anaalpluggen wellicht minder. Welke van deze sextoys ga je dan kiezen? In onze shop vind je veel verschillende exemplaren: glazen plugs, opblaasbare plugs, vibrerende plugs en nog veel meer. Als je voor het eerst wilt beginnen met een buttplug dan raden wij aan een om setje buttplugs te kopen met verschillende maten. Op die manier kan je rustig aan opbouwen met ervaren wat voor jou prettig is. Een zachte, gladde en flexibele plug werkt vooral in het begin het prettigste. Ze zijn makkelijker in te brengen en bewegen met jouw lichaam mee. 

Een greep uit ons assortiment:

 

Glazen buttplugVibrerende buttplugOpblaasbare buttplugs

Hoe gebruik je de buttplug?

Je kan de buttplug alleen gebruiken maar ook samen met je partner. Het is verstandig om voorafgaand aan anale seks je goed te reinigen met een anaaldouche. Er zijn verschillende soorten beschikbaar, neem gerust eens een kijkje in ons aanbod anaaldouches. Naast hygiëne helpt dit ook te ontspannen. Zeker als je net begint met het proberen van anale sex is het prettig om dit rustig op te bouwen.

Je anus en het gebied erom heen bevat veel zenuwuiteinden, waardoor het erg gevoelig is. Dat is natuurlijk fijn, maar vraagt ook om een aanpak die bij jou past. Als je net gaat starten met het gebruik van een anaalplug dan raden wij aan om klein te beginnen. Met klein raden we een diameter van 2 tot 3,5 centimeter aan. Je anus is van nature gewend om samen te trekken en met anale sex verlang je het tegenovergestelde.

Ontspan en gebruik voldoende glijmiddel

Neem de tijd en zorg ervoor dat jij en je partner lekker ontspannen zijn. Het vraagt tijd om rustig op te bouwen. Breng voldoende glijmiddel aan, je anus zorgt zelf niet voor vocht. Je kan dit ook gebruiken om de anus en het gebied erom heen te masseren. Dat helpt te ontspannen. Als je voelt dat de anus begint te ontspannen breng je rustig de anaaltoy in. Als het niet prettig voelt, stop dan. Je kan altijd later of op een ander moment opnieuw proberen. Je merkt dat de anus door training steeds meer gewend raakt aan het inbrengen. Als de plug eenmaal is ingebracht kan je daar voorzichtig mee spelen. Je kunt hem ook laten zitten tijdens de sex met je partner. 

Na gebruik reinigen met toycleaner

Als je heerlijk hebt genoten van je anale sextoy dan is het belangrijk om deze goed te reinigen. Je kan dit met gewone zeep doen, maar let er daarbij goed op dat sommige zeep zogenaamde weekmakers bevatten. Deze weekmakers tasten jouw sexspeeltje aan, waardoor je hem niet lang kunt gebruiken. En dat wil je natuurlijk niet! Een toycleaner is dan een veilige optie om je buttplug te reinigen, zodat je er lang plezier van kunt hebben. 

Meer ervaring opdoen met buttplugs en andere anaal toys

Bevalt het gebruik van een buttplug goed? Verken dan de vele andere mogelijkheden die er zijn voor anale stimulatie of penetratie. Hiervoor zijn dildo's, vibrators, anaal kralen en voorbinddildo's een prettige beleving. 

Roze anaal dildoZwarte anaal vibratorAnaal kralen rozeVoorbind dildo

Bekijk ook eens
Metalen buttplug met transparante diamant

€ 21,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Anale Training Kit Van EasyToys

€ 39,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Glazen Buttplug No. 24

€ 26,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
EasyToys Pointy Plug - Klein

€ 9,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Hueman - Meteoroid Rimmende Anaal Plug

€ 69,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Panthra Kesia Buttplug Set

€ 44,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Bubbles Bumpy Starter Anaal Plug

€ 14,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Icicles - No.85 Vibrerende Glazen Buttplug

€ 99,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis