0

Top 5 producten - maart

De 5 populairste sextoys van dit moment.

Iedere maand tonen wij de 5 populairste sextoys van dat moment. Dit zijn de populairste stextoys die wij op dit moment in ons assortiment hebben. Er zijn veel soorten sexspeeltjes en allemaal werken ze weer anders. Om het voor jou een beetje makkelijker te maken brengen we de meest favoriete speeltjes in beeld. We nemen je graag mee in wat andere mensen gaat verwennen de komende tijd. Wat de beste sextoy is voor jou zelf bepaal je natuurlijk altijd zelf, smaken verschillen! Iedereen zijn eigen voorkeuren. Wij geven hiermee een beknopte weergave van wat anderen de beste sexspeeltjes van het moment vinden. 

Houd onze maandelijkse blog in de gaten om altijd op de hoogte te blijven van de meeste favoriete sexspeeltjes van Nederland. Zo kan je altijd mee blijvenpraten met je vriendinnen en vrienden over sekstoys. Wij houden jou graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends. 


1. EasyToys Lily vibrator

De Lily vibrator van EasyToys stimuleert je clitoris en je G-spot tegelijkertijd. Het is een mooi vormgegeven vibrator gemaakt van siliconen en heeft een flexibele pasvorm. Dit sexspeeltje staat garant voor een intense beleving. Door zijn prijs en zijn vriendelijke vormen is dit een mooie vibrator om kennis te maken met sextoys. Deze sextoy is populair omdat hij dubbele stimulatie biedt voor optimaal genot. 


2. Satisfyer Pro 2 Next Generation

Dit innovatieve sexspeeltje zorgt voor een geheel nieuwe ervaring. De satisfyer maakt gebruik van onderdruk en pulserende bewegingen en kent maar liefst 11 standen. Door zijn waterdichte behuizing is ook onder de douche en in bad goed te gebruiken. Deze musthave mag niet ontbreken in jouw collectie. De witte siliconen kop is makkelijk te reinigen en bovendien vervangbaar. Hygiënischer kan bijna niet. Hij is makkelijk in gebruik en kent veel standen om hett genot op te bouwen van teder naar intens. 


3. Metalen buttplug met transparante diamant

Genot in al zijn eenvoud. Deze mooie gladde buttplug is gemaakt van aluminium en warmt snel op. Daardoor voelt het meteen prettig aan bij het inbrengen. Voor een anale stimulatie is deze anaalplug een geschikte sextoy voor een extra beleving. Je kan deze sierlijke anaalpug alleen gebruiken en samen met je partner. 


4. Njoy Pure Wand

Deze zeer luxe dildo is geschikt voor sitmulatie van de prostaat en de G-spot. Hij is volledig gemaakt van metaal. Door de gebogen schacht en de bolvormige uiteinden is hij vriendelijk in gebruik. Zijn gladde oppervlak is goed te reinigen en geschikt voor alle soorten glijmiddel. Deze mooie toy wordt geleverd met een luxe opbergdoos. Dit populaire sexspeeltje nodigt uit om te worden gebruikt. De populairiteit dankt de Pure Wand aan de veelzijdige gebruiksmogelijkheden.


5. Dynamic Duke geribbelde prostaat vibrator

Voor een ultieme prostaatmassage moet je deze vibrator hebben. De geribbelde vormgeving en de stevige vibraties staan garant voor een spetterende ontlading. Dit sexspeeltje is gemaakt van zachte siliconen en is makkelijk schoon te maken. Voor optimale ontspanning biedt de Dynamic Duke zeker uitkomst. Voor de liefhebbers van prostaatmassage is deze sextoy zeer favoriet.