0

Hoe verbeter je jouw seksleven?

Hoe verbeter je jouw seksleven?

Voor veel mensen geldt dat seks een belangrijk onderdeel is van de relatie. Als je al wat langer bij elkaar bent kan hierin sleur optreden. In deze blog geven wij tips op de vraag over hoe jij jouw seksleven kunt verbeteren. Schrik vooral niet bij de constatering van sleur, dat is eigenlijk heel normaal. Er ontstaan vaste patronen in je relatie. Met de juiste tips en instelling krijgen jullie in no-time meer zin in seks. En nee, daarvoor zijn geen ingewikkelde theorieën voor nodig. De oplossing voor een goed seksleven is eenvoudiger dan je denkt.


Vijf tips hoe jij jouw seksleven kan verbeteren

Er zijn veel manieren om te zorgen voor een gezond seksleven. In deze blog beschrijven wij onze top vijf van handige tips. Het biedt een goed inzicht welke eenvoudige stappen je kunt zetten. Hieronder hebben we ze opgesomd en verderop in deze blog zijn ze uitvoerig beschreven:

  1. Geef elkaar voldoende aandacht.
  2. Gebruik je fantasie.
  3. Je mag er zijn.
  4. Zorg voor romantiek.
  5. Maak seks belangrijk.

Geef elkaar voldoende aandacht

Eén van de belangrijke factoren voor een beter seksleven is dat jij en je partner is goede communicatie. Weet van elkaar wat de ander lekker vindt en wat helpt ter ontspanning. Communiceren doe je niet alleen met woorden, maar ook met houding. Kijken naar elkaar, hand in hand lopen, samen onder de douche en dergelijke helpen daarbij. Neem de tijd en aandacht om elkaars gedachten en elkaars lijf te leren kennen. Weten wat de ander opwindt is belangrijk. Dit kan in de loop van de tijd veranderen namelijk. Dus blijf niet hangen in oude patronen, maar blijf elkaar aandacht geven en ontdekken.

Nieuwe standjes proberen helpen jouw seksleven te verbeteren. Met seks op een spannende locatie verbeter jij jouw seksleven.


Door je fantasie te gebruiken verbeter je jouw seksleven in een handomdraai

Samen of alleen kan je seksuele prikkels opzoeken. Dat kan variëren van een erotisch verhaal of film tot fantasie. Maar ook samen zwemmen, dansen of naar de sauna kan prima helpen om te prikkelen. Voer de spanning op door pikante opmerkingen op een onverwacht moment of plek te maken. Praat met je partner of elkaars fantasieën en wensen. Leer elkaar kennen en trek zo nu en dan de stoute schoenen aan om eens uit de ban te springen. Van belang is dat je de standaard patronen zo nu en dan ontwijkt door een nieuw standje, speeltje of een spannenede locatie probeert. Wij beschikken over een ruim assortiment speeltjes voor jullie samen om de spanning op te voeren.


Wees je ervan bewust dat je er mag zijn

Jouw aantrekkingskracht op je partner is een essentieel element voor de ander om in de stemming te komen. Daarnaast verhoogt het jouw libido. Besteed aandacht aan je kleding en je verzorging, dat zijn de eerste signalen die jouw partner opvallen. Probeer daarnaast zoveel mogelijk te bewegen en zorg voor een goede nachtrust. Dit voorkomt bovendien stress. Juist stress is een factor die niet helpt bij een gezond seksleven. Zorg er daarom voor dat als je in de spiegel kijkt, je over zelf zegt: “Ik mag er zijn!”. Als jij stralend voor de dag komt dan ziet jouw partner dat ook en dat geeft een boost aan jullie seksleven.


Breng de romantiek terug

Weet je nog hoe de romantiek tussen jullie was? Breng dit weer terug. Aardig, gewaardeerd en aantrekkelijk gevonden worden helpt om tot elkaar te groeien. Je krijgt wat je geeft! Neem het initiatief om je partner zo nu en dan te verrassen met een cadeautje of door een klusje uit handen te nemen voor de ander. Romantiek is een belangrijk element om in de stemming te komen voor een lekkere vrijpartij.


Geef seks prioriteit

Plan zo nu en dan een seks avond. Met deze zogenaamde date night laat je dagelijkse gang van zaken even los. Even geen telefoon, tv, appjes en andere afleidende dingen. Neem de tijd voor elkaar en begin met een lekker diner dat jullie samen hebben gemaakt. Richt je volledig op elkaar en voer de erotiek een beetje op met bijvoorbeeld een fijne massage voor je partner. Je zult zien dat deze aandacht voor elkaar fijn is zonder dat je wordt afgeleid. Met onze massageoliëen kan je jouw partner heerlijk verwennen.


Met onze tips kan jij jouw seksleven verbeteren. Zeg nou zelf, het is toch zonde om niet te genieten van een intens seksleven met jouw partner. Ben je na het lezen van deze blog in de stemming om je partner te verrassen? Neem dan eens een kijkje bij onze cadeausets.